AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde, isminin Mustafa olduğu öğrenilen bir adam çöp konteynırında yeni yılı karşılamak istedi. Polis, zabıta ve gazetecilerle ilginç diyologlara giren adam, geceyi sıcak bir yerde geçirmek ve duş alma sözü karşılığında koyteynırdan çıktı.

İlçeye bağlı Atatürk bulvarı üzerindeki Güvercinli park önündeki çöp konteynırına bir kişinin girdiği ihbarı üzerine, olay yerine polis sevk edildi. Yanında üç bira bulunan ve konteynır içindeki çöp yığınlarının arasında bağdaş kurduğu görülen Mustafa isimli adam ile polis arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Çöp konteynırına kendi rızasıyla girdiğini ve çıkmak istemediğini söyleyen bu kişinin dışarı çıkması için polis uzun süre dil döktü. Sonuçsuz kalan bu girişimin ardından bira içmeye devam eden Mustafa isimli kişiyi bu sefer zabıta ekipleri ikna etmeye çalıştı. Zabıtalarında ısrarına rağmen "Ben burada rahatım. Dünyanın en güzel evi şu anda benim için. İsmim Mustafa soyadımı bilmiyorum. Sizin göreviniz beni buradan çıkarmak. Ama bende çıkmak istemiyorum" demesi şaşkınlık yarattı.

Olay yerindeki basın mensuplarıyla da ilginç diyologlara giren Mustafa adlı kişi, konaklama ve sıcak bir duş alma sözü karşılığında yaklaşık 3 saat sonra, koyteynırdan çıktı. Alkollü olduğu gözlenen bu kişiyi belediye görevlileri, bir geceliğine huzur evine götürdü.