YENİ Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'nden Ankara Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Kadri Kartal, "Önemli bir görev tevdi edildi. Cenabı Allah'ın izniyle elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız" dedi.
Ankara Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Kadri Kartal, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nin eski Başhekimi Opr. Dr. Osman Acar'ın annesinin cenaze törenine katıldı. Vatandaşların tebriklerini kabul eden Kartal, "Önemli bir görev tevdi edildi. Cenabı Allah'ın izniyle elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız" demekle yetindi.
Aynı cenaze törenine katılan Eski Emniyet Genel Müdürü, Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal da, Emniyet Müdürleri Kararnamesini değerlendirdi. Köksal, "Aslında bu kararnamenin normalde, teamüllere baktığımız zaman kasım aylarında çıkması gerekiyordu, o aylarda çıkmadı. Bunlar bir değişikliktir. Genellikle bakanlar değiştikçe kendi çalışmalarında ilgili kişilerde değişiklik yapacak. Bunlar olağan bir şeydir" dedi.