BURSA’nın Karacabey İlçesi’nde iki ay önce ehliyet alan 22 yaşındaki Nergis Yalçın'ın kullandığı otomobil, yolcu otobüsü ile çarpıştı. Kazada Nergis Yalçın ile annesi 56 yaşındaki Müşerref Yalçın yaşamını yitirdi.
Kaza, dün saat 21.30 sıralarında Bursa-Çanakkale karayolunun Soğanpazarı Mevkii’nde meydana geldi. Karacabey Kültürparkı içindeki bir düğüne annesi ile birlikte katılan Nergis Yalçın iki ay önce aldığı 16 DZ 085 plakalı otomobille ilçe merkezine dönerken, Soğanpazarı Kavşağı'nda Çanakkale gezisinden dönen yolcuları taşıyan R.G. yönetimindeki 54 RL 283 plakalı otobüsle çarpıştı. Araçta sıkışan Yalçın ve annesi, ekipler tarafından çıkarılarak Karacabey Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahaleye rağmen Nergis Yalçın ve annesi Müşerref Yalçın yaşamını yitirdi.
Kazanın ardından otobüs şoförü gözaltına alınırken, Nergis Yalçın’ın bir GSM firmasında pazarlama danışmanı olarak çalıştığı öğrenildi.
Bu arada Nergis Yalçın'ın katıldığı düğünde çekilen son fotoğrafının arkadaşları tarafından sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta paylaşıldığı görüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


AF(FK/AK) (FOTOĞRAFLI)