Kamil ATALAY/ MANAVGAT (Antalya), () - ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde, Oktay Karan'ın kullandığı otomobil, yaya geçidinde Meryem Gündüz ve bebek arabasındaki oğlu 8 aylık Osman Rüzgar Gündüz'e çarptı. Yola savrulan anne Meryem Gündüz ve oğlu, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Yeni Mahalle D-400 Karayolu Gültepe Kavşağı'ndaki kaza, dün saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Antalya'dan Alanya istikamete seyreden Oktay Karan yönetimindeki 07 LDS 36 plakalı otomobil, yaya geçdinde 28 yaşındaki Meryem Gündüz ve bebek arabasındaki oğlu Osman Rüzgar Gündüz'e çarptı. Çarpmanın şiddetiyle havalanan Meryem Gündüz, daha sonra düşerek aracın altında kaldı. Yaklaşık 40 metre sürüklenen Meryem Gündüz, ağır yaralanırken, oğlu da yol kenarına savruldu. Kazayı gören diğer araç sürücüleri durarak hemen yardıma koştu. 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım isteyen çevredekiler, yol kenarındaki Osman Rüzgar Gündüz'ü bir araçla Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürdü. Anne Meryem Gündüz de ambulansla aynı hastaneye getirildi. Acil serviste müdahale edilen Meryem Gündüz ve oğlu, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.
KAÇTI, POLİSE TESLİM OLDU
Kaza sonrasında olay yerinde durmayarak kaçan sürücü Oktay Karan, Cumhuriyet Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu. Yara almadan kurtulan sürücü, gözaltına alındı.
Meryem Gündüz'ün, Evrenseki Mahallesi'nde babasına ait işyerinde çalıştığı, eve gitmek için yolun karşısına geçmeye çalıştığı kaydedildi.

FOTOĞRAFLI