Necati MALDAR/SÖKE (Aydın), () - AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde, iki grup arasında çıkan kavgada tabancayla başından yaralanan 29 yaşındaki Hasan Özdirekcan, tedavi gördüğü hastanede 53 gün sonra yaşamını yitirdi. Önümüzdeki eylül ayında nikah kıydırmak için gün alan Özdirekcan, bugün öğle vakti gözyaşları arasında toprağa verildi.
Olay, geçen 3 Mayıs gecesi İkiçeşmelik Mahallesi'nde meydana geldi. Asker eğlencesine giden iki grup arasında gecenin ilerleyen saatlerinde çıkan tartışmada 5 kişi tabancayla yaralandı. Diğer yaralılar iyileşirken, Söke Devlet Hastanesi'nde tedavisi süren Hasan Özdirekcan, 53 gün sonra dün yaşamını yitirdi. Ailenin 5 çocuğundan en küçüğü Özdirekcan'ın otellerde garson olarak çalıştığı ve önümüzdeki eylül ayında de nikah masasına oturmayı planlandığı ortaya çıktı. Gerekli işlemlerin tamamlanması sonrası Özdirekcan'ın cenazesi ailesine teslim edildi.
Fevzipaşa Camisi'nde öğle vakti kılınan cenaze namazı sonrası Özdirekcan, Granta Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

FOTOĞRAFLI