Kamuran KIZILBOĞA/TİRE (İzmir), () - İZMİR'in Bayındır İlçesi'nde, motosikletiyle  otomobile çarparak ağır yaralanan ve olay yerinde duran kalbi tekrar çalıştırıldıktan sonra hastaneye kaldırılan 22 yaşındaki Durmuş Ali Oklu, 5 gündür sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti.
Bayındır'ın Pınarlı Mahallesi'nde, geçen 14 Ağustos'ta, tali yoldan kontrolsüz şekilde çıkan otomobile çarpan motosiklet sürücüsü Durmuş Ali Oklu ile arkasındaki arkadaşı 21 yaşındaki Aycan Aykaç yaralandı. Aykaç'ın tedavisi ayakta yapılırken, Oklu'nun olay yerinde duran kalbi, 12 Acil Servis ekiplerinin müdahalesiyle tekrar çalıştırılıp, Tire Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalenin ardından sevk edildiği İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'nde yoğun bakım ünitesinde tutulan Oklu, bu sabah doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.
Bir arkadaşını ziyaret için gittiği Pınarlı Mahallesi'nden Tire'nin Derebaşı Mahallesi'ndeki evine dönerken yaptığı kazada ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede 5 gün sonra yaşamını yitiren Oklu'nun ölüm haberini alan yakınları gözyaşlarına boğuldu.

FOTOĞRAFLI