Cengiz ÇOBAN / İstanbul, () Üsküdar Ünalan Yaşam Merkezi ve Gözlem Evi inşaatının şefi, yaklaşık 30 metreden düşerek yaşamını yitirdi. Yağmur suyu ile dolu alana düşen 23 yaşındaki Ünal Sarış Coşkun, itfaiye ve sağlık ekiplerinin yarım saat süren çalışması sonucu düştüğü yerden çıkarıldı. Ancak ambulansla hastaneye götürülürken hayatını kaybetti.
Olay, saat 14.00 sıralarında Ünalan Mahallesi, Ünalan Caddesi üzerinde devam eden "Ünalan Yaşam Merkezi ve Gözlem Evi" inşaatında meydana geldi. İnşaatta şef olarak görev yapan Ünal Barış Coşkun (23), işçiler beton dökümü yaptığı sırada, dengesini kaybederek, 5. kattan inşaatın duvarı ile istinat duvarının arasındaki çukura düştü. Şeflerinin aşağıya düştüğünü gören işçiler, durumu itfaiyeye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler Ünal Barış Coşkun'u kurtarmak için seferber oldu. Bir itfaiye eri, vinç yardımıyla Coşkun'un düştüğü yere indi. Sağlık ekipleri de müdahale için olay yerinde hazır bulundu.

KURTARMA ÇALIŞMALARI SIRASINDA BETON DÖKÜMÜNE DEVAM EDİLDİ
İtfaiye ve sağlık ekiplerinin kurtarma çalışmaları sırasında diğer içilerin beton döküm çalışmalarına devam ettiği görüldü. Yaklaşık yarım saat süren çalışmalar sonucunda, aşağıya inen itfaiye eri Ünal Barış Coşkun'u yukarıya çıkardı. Ambulansa konulan Coşkun, hastaneye götüldüğü sırada yolda hayatını kaybetti. Görgü tanıkları, genç adamın dengesini kaybederek aşağıya düştüğünü söyledi.
Polis olayla ilgili inceleme başlattı.
(BB) (FOTOĞRAFLI)