SAMSUN'da, evli ve 3 çocuk babası sevgilisi 56 yaşındaki Zeki Özalp'i bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan 55 yaşındaki Sevim Sel'e, 12.5 yıl hapis cezası verildi. Yargıtay 1'inci Ceza Dairesi cezanın az olduğunu ileri sürerek kararı bozdu. Bir kez daha hakim karşısına çıkarılan Sel'e 15 yıl hapis cezası verildi.
Atakum İlçesi'nde 2011 yılı Kasım ayında evli ve 3 çocuk babası Zeki Özalp, gece geç saatte 3 yıldan bu yana birlikte olduğu Sevim Sel'in evine gitti. Sel, çıkan tartışmada  Özalp'i kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan Sevim Sel, 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılandı. Sel, geçen yıl Nisan ayında da cinayet suçundan 12.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Zeki Özalp'in ailesinin itirazı üzerine Yargıtay 1'inci Ceza Dairesi tarafından incelenen dosya, yoğun tahrik hükümlerinin kullandığını ve az ceza verildiğini belirterek kararı bozup yerel mahkemeye gönderdi. Bunun üzerine 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde bir kez daha hakim karyısına çıkan Sel, daha önceki savunmalarını tekrar ederek, şöyle dedi:
"Olay akşamı alkollü halde evime geldi. Yanında da alkol getirmişti. Birlikte konuşup içtik. Sonra benden aldığı 2 altın bileziği istedim. Tartışmaya başladık. Beni dövmeye başladı. Karşı koyunca kafamı duvara vurdu. Ben de elinden kurtulup ekmek bıçağını aldım. Onu korkutmak için sağa sola sallerken bu olay meydana geldi. Hiçbir şekilde ona zarar vermek istemedim. O benim sevdiğim kişiydi. Ben canımı kurtarmak istiyordum. Yediğim dayaklardan bir kulağımda duyu kaybı oluştu." 
Mahkeme heyeti Sevim Sel'e, bu kez 15 yıl hapis cezası verdi.