ADANA'da Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nden istediği yardımı alamayan 33 yaşındaki Leyla Kızılırmak, Valilik binasında sinir krizi geçirdi. Ambulansla hastaneye kaldırılan 3 çocuk annesi Kızılırmak, "Ben insan değil miyim, çocuklarıma kim sahip çıkacak?" diyerek gözyaşı döktü.
İstiklal Mahallesi'nde oturan 3 çocuk annesi Leyla Kızılırmak, babasından kalan emekli maaşını alabilmek için resmi nikahlı eşinden boşanıp, birlikte yaşamaya devam etti. Yaklaşık 5 ay önce 'cinsel saldırı' suçundan eşi tutuklanan Kızılırmak, çocukları ile ortada kaldı. Geçinebilmek için Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne başvuran Kızılırmak'a, 3 kez yardım yapıldı. Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan da dul ve yetim aylığı aldığı ortaya çıkan Leyla Kızılırmak, yine yardım istemek için Adana Valiliği'ne başvurdu. Başvurusu kabul edilmeyen Leyla Kızılırmak, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü koridorlarında sinir krizi geçirdi. Gözyaşlarına boğulan genç kadın, görevliler tarafından dışarı çıkartılırken ambulans çağrıldı. Ambulansa taşınırken "Kimse bana yardım etmiyor. Ben insan değil miyim? Çocuklarımla nereye gideyim. Vali bana sahip çıksın" diyerek gözyaşı döktü.
Sağlık görevlileri tarafından sedyeye alınan Leyla Kızılırmak, ambulansla Dr. Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.