ZONGULDAK'ta, yol kenarındaki iş makinesine çarpan otomobildeki 3 kişi yaralandı. Yaralılar, gelen ambulans sürücüsü ile kavga etmesi nedeniyle çağrılan başka bir ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Kaza, saat 16.00 sıralarında Mithatpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. 18 yaşındaki Batuhan Külünk, yönetimindeki 67 DE 327 plakalı otomobille seyrederken, iddiaya göre başka bir otomobilin sıkıştırması sonucu direksiyon kontrolünü yitirdi. Otomobil, telefon kablosu döşenmesi nedeniyle açılan kanalın kapatılmasında çalışan iş makinesine arkadan çarptı. Sürücü Batuhan Külünk, kardeşi 14 yaşındaki Furkan Külünk ile kuzeni 18 yaşındaki Tolunay Baykan yaralandı.
112 Acil Servis'e haber verilmesi üzerine gelen sağlık ekibi yaralılara müdahale etti. Yaralılardan Tolunay Baykan, iddiaya göre acele etmelerini isteyerek sağlık görevlilerine tepki gösterdi. Ambulans sürücüsü Orhan Ö. de, Baykan'a tepki gösterince tartışma çıktı. Bu sırada ambulansta sağlık görevlilerinin müdahale ettiği yaralıların yakınları da olaya müdahale edince kavga çıktı.
Polis kavgaya müdahale ederek tarafları ayırdı ve başka bir ambulans istedi. Gelen ambulansa nakledilen 3 yaralı Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, kavga eden sürücü Orhan Ö., ambulansla polis merkezine giderek şikayette bulundu. Yaralı yakınları da ambulans sürücüsünden şikayetçi olurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.