MERSİN'de bir oto yıkama yağlama dükkanında çıkan yangına müdahale eden itfaiye ekiplerine, bölgede bulunan Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı(TOMA) ve Panzer basınçlı su püskürterek yardım etti.

Yangın, saat 22.50 sıralarında Kurdali Mahallesi Hazan Merzeci Bulvarı üzerinde bulunan, oto lastik yıkama ve yağlama isimli iş yerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyerek tüm iş yerini saran yangını gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri çevrede bulunan evlere sıçrama ihtimali olan yangına müdahale etmeye başladı. Bu sırada bölgede bulunan Siteler Polis Merkezi'nde beklemede bulunan TOMA ve Panzer araçları da yangın yerine gelerek alevlere basınçlı su sıkarak müdahale etti. İtfaiye ve TOMA ile Panzer araçlarının müdahalesi ile yangın kısa sürede söndürülürken, tedbir amacıyla bölgenin elektrik akımı kesildi.

Yangında herhangi bir can kaybı yaşanmazken iş yerinde bulunan 2 otomobil ile bir minibüs yanarak kullanılmaz hale geldi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.