DİYARBAKIR merkez Sur İlçesi'nde yanan bir otomobilin arka koltuğunda kimliği ve cinsiyeti belirsiz bir kişinin tamamen yanmış cesedi bulundu.

Sur İlçesi'ndeki tarihi Hazreti Süleyman Cami'nin bulunduğu İçkale Mevkii'nde saat 19.00 sıralarında bir aracın yandığı ihbarı alan polis ekipleri, olay yerine gitti. Burada alev alan aracın tamamen yanarak kül olduğunu, arka koltukta da kimliği ve cinsiyeti belirsiz bir kişinin tamamen yanarak öldüğünü tespit etti. Bunun üzerine olay yerine gelen çok sayıda polis ekipleri, inceleme ve araştırma başlattı.

Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, güvenlik güçlerinin olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattığını belirterek, "Emniyet güçleri olay yerine gidiyor, bir aracın yandığı konusunda ihbar alıyor. Olay yerine giden polis, hem aracın, hem de arkada oturan bir kişinin tamamen yanarak öldüğünü tespit ediyor. Hayatını kaybeden vatandaşın cinsiyeti ve kimliği henüz belirlenemedi. Olayın neden ve nasıl kaynaklandığı konusunda emniyet güçerimiz çalışmalarını titiz bir şekilde sürdürüyor" dedi.

CA(GG/SSA)