Cem TURSUN / İSTANBUL, ()  ETİLER'de 7 Nisan günü Yağmur Atacan'ın kullandığı otomobilin önünü keserek ateş ettiği ileri sürülen Galip Topsız tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Galip Topsız, Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na çıkarıldı. Boyacılık işleri ile uğraşan Galip Topsız, savcılık sorgusunun ardından tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi. Savcılıkta ve mahkemede Emniyet'teki ifadesini tekrarlayan Topsız, nöbetçi mahkeme tarafından "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"PINAR ALTUĞ RUH EŞİM"
Alınan bilgiye göre, Galip Topsız, ifadesinde, kendisinin Hz. Mehdi olduğunu, Yağmur Atacan'ı da 'Deccal' olarak gördüğünü söyledi. Pınar Altuğ'un ise kendisinin "ruh eşi" olduğunu ve onunla evlenmesi gerektiğini belirtti. Topsız, olay günü Yağmur Atacan'la konuşmaya gittiğini, konuşamayınca da silahla ateş açtığını ifade etti.

MOTOSİKLETLE GELDİ
Etiler'de 7 Nisan günü meydana gelen olayda, işyerinden çıkan Yağmur Atacan'ın kullandığı otomobilin önünü kesen motosikletli bir kişi, araca doğru tek el ateş açmıştı. Yağmur Atacan, araca isabet eden kurşundan yere eğilerek kurtulurken, saldırgan olay yerinden motosikletle kaçmıştı. Olaydan sonra eşi Pınar Altuğ ile birlikte karakola giden Yağmur Atacan, kendisini ateş eden kişinin eşkalini vermiş ve daha önce hiç görmediğini söylemişti.

CT (MK)