Mustafa ÖZDABAK/İSTANBUL,() İSTANBUL’da etkili olan yağış kazalara neden oldu. Kaygan yolda viyadük üzerinde kayan tanker, demir ızgaralarla kapatılmış boşlukta durabildi. Kemerburgaz yolunda yaşanan diğer kazada, iki kişi yaralandı.
Kağıthane, Sadabad Viyadüğü’nde 12.00 sıralarında meydana gelen kazada, sürücü Mustafa Erdoğan 34 GKN 50 plakalı yakıt tankeri ile orta refüje çarptı. Bariyerleri aşan tanker, viyadüğün ortasındaki demir ızgaralarla kapatılmış boşlukta durabildi. Kaza nedeniyle Okmeydanı ile TEM otoyolu istikametlerinde trafik yoğunluğu yaşandı. Kaza yapan tanker, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait iki vinç tarafından kaldırıldı. Tankerin boş olduğunu söyleyen sürücüsü Mustafa Erdoğan;
“Giderken araba kaydı. Direksiyon hakimiyetini kaybettim, toparlayamadım. Sonra araç geldi buraya girdi. Bariyerler üzerinde durabildi, aşağıya da düşebilirdi” diye konuştu.
Kemerburgaz yolunda da bir hafriyat kamyonu ile bir otomobilin karıştığı kaza meydana geldi. Yağışlı havanın etkisiyle meydana gelen kazada kamyon ve otomobil sürücüleri yaralandı.

MO(FOTOĞRAF)