KOCAELİ'nin Gölcük İlçesi'nde 15 Temnmuz'da Kavaklı iskelesinden bindiği vapurdan atlayan, görüntüleri güvenlik kamerası ile kaydedilmesine rağmen kimliği tesbit edilemeyen kişinin bugün cesedi bulundu. Üzerinden çıkan kimlikten İnegöl nüfusuna kayıtlı 61 yaşındaki Nuri Pehlivanoğlu olduğu anlaşılan kişinin, intiharından önce eline iple bağladığı pazar çantasının içine taş doldurduğu anlaşıldı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait Atatürk Vapuru'na geçen 15 Temmuz'da Kavaklı iskelesinden binen ve vapur hareket ettikten bir süre sonra kendisini denize atan şahsın görüntüleri, güvenlik kameralarıyla kaydedilmişti. Denizde yapılan tüm aramalara rağmen ceset bulunamazken, Kocaeli'nin yanı sıra diğer illerden de kayıp başvurusu gelmediği için bu kişinin kimliği belirlenemememişti. 
Bugün öğlen saatlerinde Gölcük'ün Yeniköy mevkiinde sahile yakın noktada ceset gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine giden ekipler, içine ağırlık yapması için taş doldurup bileğine bağladığı pazar çantasıyla denize atladığı anlaşılan kişinin, 15 Temmuz'da vapurdan atlayan şahıs olduğunu tesbit etti. Yapılan incelemelerde, üzerinden çıkan kimlikten İnegöl nüfusuna kayıtlı Nuri Pehlivanoğlu olduğu anlaşıldı. Polis bu kişinin yakınlarına ulaşmak için araştırmalarını sürdürüyor.

FOTOĞRAFLI