GÜLAÇAR: KORKMADAN YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ
Esnaf ziyareti sırasında bir grup BDP’linin saldırısına uğrayan Ak Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Gülaçar olay sonrası Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanlığı binasında yaptığı basın açıklamasıyla korkmadan yola devam edeceklerini söyledi.
Kurandan 'Sakın gevşemeyin, üzülmeyin. Eğer inanıyorsanız en üstün sizsiniz' ayetini okuyarak konuşmasına başlayan Gülaçar, barış içersinde bir yarış isteyerek yola çıkıp, hizmet adına yola çıktıklarını söyledi. Olayları yapanların AK Partiyi ve halkı sindirmeyi amaçladığını ifade eden Gülaçar, şunları söyledi:
”Hedefimiz Van’ı bütün insanımızı kucaklayarak Allah’ın izniyle 30 Mart’ta müjde vereceğiz. Esnaf bıkmış. ‘Allah aşkına artık gelin’ diyorlar. 5 yıl boyunca hizmet üretmemiş insanların bugün yine halkımızın üzerinde korku, baskı şiddet uygulayarak halkı yine manipüle etme hesabını boşa çıkarıyoruz. Bu halk artık her şeyin farkında. Provokasyon yaptılar. Bizi taşladılar. Taşla, sopayla, baskıyla şiddetle yapılanları bizim insanımız kabul etmiyor. Halkımız huzur barış kardeşlik diyor. Korkunun ecele faydası yok. 5 yıl boyunca bir hizmet etemeden halkın oyunu isteseniz. Allah şahittir korkmuyoruz. Bu davaya gönül vermiş, Ak Parti'nin hizmetine gönül veren teşkilatlarımız da geri adım atmıyor. Nerde kalmışsak ordan devam ediyoruz. Bunlar basit yol kazalarıdır."