Şaban KARDEŞ/ÇERKEZKÖY (Tekirdağ), () - TEKİRDAĞ’ın Saray İlçesi’nde, sokak aralarında uyuşturucu sattığı öne sürülen kişilere düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 2’si kadın 12 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.
Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ile Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ilçe genelinde sokak aralarında uyuşturucu satan kişilere yönelik önceki gün operasyon düzenlendi. Eş zamanlı yapılan baskınlarda 12 şüpheli gözaltına alınırken ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda ise 350 gram bonzai sentetik uyuşturucu, 3 ruhsatsız av tüfeği ve 1 tabanca ele geçirildi.
Gözaltına alınan 12 şüpheli, ifadelerinin ardından dün Çerkezköy Adliyesi'ne sevk edildi.  Yaklaşık 12 saat süren sorgularının ardından gece yarısı sorguları tamamlanan H.E., S.C., Y.C., S.G., O.D., U.C., F.Ş., O.Ş., C.V., E.T., S.D. ve Y.Ş., 'uyuşturucu satmak ve ticaretini yapmak' suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine konuldu. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

FOTOĞRAFLI