KONYA'da polisin gerçekleştirdiği  operasyonlarda 8 kişi gözaltına alındı.
Selçuklu İlçesi'nde 2 ayrı evin  plastik mutfak kapılarını kırarak içeriye giren ve elektronik eşya çalan 4 kişinin aynı evde kaldığı ihbarını alan polis operasyon düzenledi. Sakarya Mahallesi'ndeki bir eve düzenlenen operasyonda O.H. (35), M.C. (19), Y.K. (19) ve K.S. (17) yakalanarak göz altına alındı. Evde yapılan aramada şüphelilerin çaldığı 1 dizüstü bilgisayar, 1'i köstekli 6 saat, 2 fotoğraf makinesi ve 1 de süs kaması ele geçirildi. Uyuşturucu alabilmek için hırsızlık yaptıklarını ileri süren zanlılar, yapılan sorgulamanın ardından bugün adliyeye sevk edildi.
UYUŞTURUCU İÇİN ARKADAŞINI DÖVEREK GASP ETTİ
Karatay İlçesi Yeni Mahalle'de oturan H.Ç. (32) iddiaya göre, uyuşturucu alabilmek için arkadaşı M.K.'den para istedi. Arkadaşının parayı vermemesi üzerine sinirlenen H.Ç. döverek cebindeki 130 lirayı aldı. Polis şikayet üzerine H.Ç.'yi gözaltına aldı. Uyuşturucu alabilmek için arkadaşını gasp ettiğini ileri süren H.Ç. de yapılan sorgulamanın ardından bugün adliyeye sevk edildi.
ELEKTRİK KABLOLARINI KESTİLER
Meram İlçesi Antalya Çevre yolunda 3 kişinin elektrik kablolarını kestiği ihbarını alan polis harekete geçti. Olay yerine giden ekipler kabloları kesen H.A. (33), Ş.T. (23) ve D.Ç.'yi (26) suçüstü yakaladı. Borçlarını ödeyebilmek için elektrik kablolarını keserek satmayı düşündüklerini ileri süren şüpheliler, alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

MKY(İA/AAA)(FOTOĞRALI)