Kadir ÖZEN/ MENEMEN (İzmir), () - UŞAK'ın Banaz İlçesi'nde, bir otomobilin park halindeki TIR'a arkadan çarptığı kazada ölen 4 kişiden Murat Pehlivanoğlu (26) ile annesi Nesrin Pehlivanoğlu (51) İzmir'in Menemen İlçesi'nde toprağa verildi. Murat Pehlivanoğlu'nun kazadan 2 gün önce nişanlandığı Esel Özen'in (28) cenazesinin Ordu'ya, TIR şoförü Fatih Ergan'ın da Eskişehir'e gönderildiği belirtildi.
Kaza, dün saat 06.00 sıralarında, ilçe merkezinde meydana geldi. TIR şoförü Fatih Ergan (38), yönetimindeki 26 TC 561 plakalı TIR'ı, lastiğindeki bir sorun nedeniyle anayol üzerine park edip tamirci beklemeye başladı. Bu sırada Ankara'dan İzmir yönüne giden Salih Pehlivanoğlu (53) yönetimindeki 35 MCC 92 plakalı otomobil, tamirci bekleyen Ergan'ı da önüne katarak TIR'a arkadan çarptı. Kazada TIR şoförü Ergan ile otomobilde bulunan Murat Pehlivanoğlu, annesi Nesrin Pehlivanoğlu (51) ve 2 gün önce nişanlandığı Esel Özen (28) olay yerinde öldü. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Salih Pehlivanoğlu (53) ve kızı Gamze Pehlivanoğlu (21) ambulansla Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İki yaralı, tedavilerinin ardından taburcu edildi. Ölen 4 kişinin morga kaldırılan cenazeleri, yakınlarına teslim edildi. Esel Özen'in cenazesi Ordu'ya, TIR şoförü Fatih Ergan'ın cenazesi de toprağa verilmek üzere Eskişehir'e gönderildi.
YARALI KURTULAN BABA VE KIZI DA CENAZEYE KATILDI
Kazada ölen Murat Pehlivanoğlu ve annesi Nesrin Pehlivanoğlu'nun cenazeleri, İzmir'in Menemen İlçesi'ne getirildi. Menemen Merkez Camii'nde öğlende kılınan namaz sonrası anne ve oğul Pehlivanoğlu, gözyaşları içinde Emiralem Kabristanı'nda defnedildi. Düzenlenen cenaze törenine kazadan yaralı kurtulan otomobilin sürücüsü Salih Pehlivanoğlu ile kızı Gamze Pehlivanoğlu da katıldı. Camiye gelen CHP'li Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Mithat Çetin de Salih Pehlivanoğlu ile kızı Gamze Pehlivanoğlu'na başsağlığı diledi.

FOTOĞRAFLI