İZMİR’in Karşıyaka İlçesi’nde, kendi gibi üniversite öğrencisi arkadaşlarıyla aynı evde kalan 21 yaşındaki Yağız Nalbant, 3 arkadaşı ile oturduğu sırada 4’üncü kattaki evin penceresinden atladı. Ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede kurtarılamayan Nalbant’ın bir anda yerinden kalkıp pencereden atladığı belirtildi.
Olay, Bostanlı Semti Cahar Dudayev Caddesi'ndeki apartmanda geçen perşembe günü saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Gediz Üniversitesi öğrencisi Yağız Nalbant, ailesinin İzmir’de yaşamasına rağmen, üniversiteye daha yakın olması nedeniyle bir süre önce arkadaşlarının Bostanlı’daki evinde kalmaya başladı. 4 üniversite öğrencisi, iddiaya göre geçen perşembe günü, sohbet etmeye başladı. Kısa süre sonra, ayağa kalkan Nalbant, açık olan pencereden kendini boşluğa bıraktı. Beton zemine çakılıp ağır yaralanan Nalbant’ın arkadaşları, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri, ilk müdahale ardından Yağız Nalbant'ı ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.
 Tedavi altına alınan Nalbant’ın babası ve annesi hastaneye koştu. Nalbant'ın herhangi bir sorunu bulunmadığı, kız arkadaşının olduğu ve çevresinde de sevilen biri olduğu belirtildi. Hastanede yaşam savaşı veren Yağız Nalbant, dün kurtarılamadı. Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsi ardından Yağız Nalbant, gözyaşları arasında toprağa verildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.