Mehmet YENEN/ SİMAV (Kütahya), () - KÜTAHYA’nın Simav İlçesi’nde, üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Adil Asam, evlerinin bodrum katında kendini iple tavana asarak yaşamına son verdi.
Gümüşhane Üniversitesi Gümüşhane Meslek Yüksekokulu Muhasebe Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi Adil Asam, dün seçimde oy kullanmak için Simav’ın Demirciköy Beldesi’ndeki evlerine geldi. Ailesiyle özlem gideren Asam, akşam yemeğinin ardından arkadaşlarıyla görüşmek için Pazar Mahallesi’ndeki evlerinden çıktı. Asam’ın gece eve dönmemesi üzerine merak eden yakınları aramaya çıktı, ancak bir sonuç alamadı. Asam Ailesi’nin aklına bugün saat 08.00 sıralarında, bir de evin bodrumuna bakmak geldi. Baba Yılmaz Asam, damadı ile bodruma indiğinde oğlunun tavana iple asılı cesediyle karşılaştı. Yakınlarının haber vermesi üzerine savcı ve jandarmanın yaptığı incelemenin ardından Asam’ın cesedi, Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Asam’ın cenazesi götürülürken, yakınları sinir kirizi geçirdi.
Üzerinden intihar nedenini belirtir bir not çıkmayan üniversiteli Adil Asam’ın bugün yakınları tarafından hastane morgundan alınan cenazesi, öğlen Meydan Camsi’nde kılınan namazın ardından belde mezarlığında toprağa verildi.

MY(AÖ/BT) (FOTOĞRAFLI)