MERSİN'de içerisinde bulundukları otomobili denize sürerek sevgilisiyle birlikte intihar eden 31 yaşındaki Zerrin Kaya, bugün Adapazarı'nın Hendek İlçesi Yağbasan Köyü'nde toprağa verildi. Cenazeyi izlemek için köye giden gazeteciler, kadının yakınları tarafından engellendi. 
Mersin'de deniz kenarında kuru sıkı tabancayla havaya ateş edip, eşarpla ellerini birbirlerine bağlayarak otomobili denize süren bir kadın ve bir erkek yaşamını yitirdi.  Kimlik tespitleri yapılan cesetlerin Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde oturan evli 3 çocuk babası Yaşar Topçu ile Sakarya'nın metropol ilçelerinden Erenler'de oturan evli 2 çocuk annesi Zerrin Kaya'ya ait olduğu belirlendi. Yaşar Topçu dün Akyazı İlçesi'nde toprağa verilirken, Zerrin Kaya'nın cenazesi de dün akşam saatlerinde Adapazarı'na getirildikten sonra toprağa verilmek üzere Hendek İlçesi'nin Yağbasan Köyü'ne götürüldü.
SOPALARLA BEKLEDELİR
Cenazeyi takip etmek için köye giden gazetecilere, köy girişinde kadının ailesi ve yakınlarının ellerinde sopalarla kendilerini bekledikleri bildirildi. Buna rağmen cenazenin kaldırılacağı camiye giden gazetecilar burada engellendi. 
Bunun üzerine gazeteciler cenazeyi takip etmeden köyden ayrıldı.