POLİSİN, Hatay, Aydın ve Muğla’nın Marmaris ve Bodrum ilçelerinde eş zamanlı düzenlediği operasyonlarda, kokain, esrar ve uyuşturucu hap ile yakalanan 7 kişi gözaltına alındı.
Bir ihbarı değerlendiren Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, uyuşturucu satmak istediklerini belirlediği bazı kişileri 8 ay süreyle takibe aldı. Teknik ve fiziki takibindan ardından önceki gün harekete geçen polis, Hatay, Aydın ve Muğla’da eş zamanlı operasyonlar düzenledi. Muğla’nın Bodrum İlçesi, Gümbet ve Bitez Beldeleri’ndeki toplam 15 otel ve işyeri, Marmaris İlçesi’nde 8 işyeri ve Hatay ve Aydın’daki 16 ayrı adrese düzenlenen baskınlarda, 1 kilo 627 gram esrar, 85 gram kokain, 17 uyuşturucu hap, satışa hazır halde 47’şer gramlık 22 paket halinde sentetik uyuşturucu bonzai hap ele geçirildi. Operasyonlarda M.K., B.G., H.U., M.A.Ç., Ş.Y., C.D. ve A.K. gözaltına alındı.
Şüpleliler, sorgulanmak üzere Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. 7 şüphelinin polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.