TEKİRDAĞ’ın Çerkezköy İlçesi’nde 55 yaşındaki Feyzullah Bekgöz ile oğlu 24 yaşındaki Recep Bekgöz'ün öldürüldüğü kavgada tabanca ile ateş ettiği öne sürülen Ekrem Keleş tutuklandı. Adliyeden üzerine çelik yelek giydirilerek çıkarılan Keleş cezaevine konulurken, gözaltındaki diğer şüpheli kadın serbest bırakıldı.
Çorlu Fatih Mahallesi’nde dün gece yaşanan bıçaklı ve silahlı kavgada 55 yaşındaki Feyzullah Bekgöz ile oğlu 24 yaşındaki Recep Bekgöz öldü. Polis ekiplerinin soruşturması kapsamında gözaltına alınan Ekrem Keleş ile adı açıklanmayan kadın şüpheli sabah saatlerine kadar sorgulandı. Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen kadın şüpheli, savcılık sorgusunun ardından serbest tutuksuz yargılanmak üzere bırakıldı. Kavga sırasında Feyzullah Bekgöz’ün ölümüne neden olan 3 el ateş edilen tabancayı kullandığı öne sürülen Ekrem Keleş polisteki sorgusunun ardından tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.
'Kasten adam öldürmek’ suçundan tutuklanan Ekrem Keleş, adliyede çelik yelek giydirildikten sonra cezaevine götürüldü.
"KIZIMLA GÖRÜŞTÜRMÜYORSUN" TARTIŞMASI
Çerkezköy Fatih Mahallesi’nde dün gece bıçak ve silahın kullanıldığı kavganın nedeni henüz belirlenemedi. Çorlu’da oturan Feyzullah Bekgöz'ün oğlu Recep Bekgöz ile birlikte Yusuf Keleş, Ekrem Keleş ve İbrahim Keleş’in bulunduğu Çerkezköy'deki işyerine gelerek gelin verdiği kızıyla görüşemediğini söyledi. Akraba iki aile arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek bıçaklı ve silahlı kavgaya dönüştü. Ekrem Keleş’in tabancasından çıkan 3 kurşun Feyzullah Bekgöz’e isabet ederek ölümüne neden oldu. Recep Bekgöz arbede sırasında bıçakla ağır yaralandı. Bekgöz, kaldırıldığı hastanede öldü. Ağır yaralanan Yusuf Keleş ve İbrahim Keleş ise, tedavi altına alındı. Yaralılardan Yusuf Keleş, henüz hayati tehlikeyi atlatamadı. Recep Bekgöz’ün ölümüne neden olan bıçağın kim tarafından kullanıldığını tespit etmeye çalışan polis ekiplerinin soruşturması sürüyor.