EDİRNE’de Tunca Nehri kenarında arkadaşlarıyla birlikte alkol alan 27 yaşındaki Emrah Demir, suya düştü. İtfaiye ekipleri tarafından sudan çıkarıldıktan sonra ambulansla hastaneye götürülen Demir yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Olay, saat 23.30 sıralarında Tunca Nehri kenarında meydana geldi. Üç arkadaşıyla birlikte nehir kenarında alkol alan 27 yaşındaki Emrah Demir, ‘tuvalete gidiyorum’ diyerek arkadaşlarının yanından uzaklaştı. Bir süre sonra Demir’in geri gelmemesinden şüphelenen arkadaşları karanlık olan nehir kenarında arama yaparken, suya düştüğünü gördü ve polise haber verdi. Tunca Nehri’ne gelen polis ve itfaiye ekipleri kıyıya yaklaşık 10 metre uzaklıkta hareketsiz duran Emrah Demir’i çıkarabilmek için uzun süre uğraş verdi. İtfaiye erleri suyun üzerine kurdukları merdivenle Demir’e ulaşarak sudan çıkardı.
VALLA ÖLMÜŞTÜR
Ambulansla Edirne Devlet Hastanesi’ne götürülen Emrah Demir yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Birlikte alkol aldığı diğer arkadaşları ise Emrah Demir’in ardından ‘Valla ölmüştür, öldü mü?’ diyerek gözyaşı döktü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.