Oğuzhan KILIÇ/KÜTAHYA, () - KÜTAHYA'da gece iki grup arasında çıkan kavgada 18 yaşındaki Süleyman Tuncay av tüfeğiyle başından yaralandı. Kaldırıldığı hastanede ilk müdahalesi yapıldıktan sonra başka hastaneye sevk edilen Süleyman Tuncay'ın annesi Satı Tuncay, oğlunun elini ve ayağını öpüp, "Sana kimler kıydı yavrum?" diyerek ağladı.
Olay saat 00.30 sıralarında Bekir Avlu Pınar Caddesi ile Osmanlı Caddesi kavşağında meydana geldi. İki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden kavga çıktı. Kavgada av tüfeğiyle açılan ateş sonucunda Süleyman Tuncay kafasından yaralandı. Tuncay, ambulansla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan Süleyman Tuncay, yoğun bakım servisinin dolu olması nedeniyle Uşak Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Hastaneden sedye ile ambulansa taşınan Tuncay'ın yanına gelen annesi Satı Tuncay oğlunun ayağını ve elini öpüp, "Ben sana bir tokat dahi vurmadım. Sana kimler kıydı yavrum?" diyerek gözyaşı döküp ağladı.  Polisler gözü yaşlı anneyi sakinleştirmeye çalıştı. 

7 GÖZALTI Polis, olaya karışan Mustafa Ö., Ali T., Furkan Ü., Abdullah K., Caner Ö., İlker E. ve Fatih G.'yi gözaltına aldı. Ekipler olay yerinde bir adet bıçak ile boş bira şişesi buldu. Bıçak, Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.   OK(EK/AK) (FOTOĞRAFLI)