Sayın Yazıişleri müdürlerine
'AFYON'DA KATLİAM GİBİ KAZA' haberimizi, kimliklerle ilgili kaynağından yapılan düzeltme ve yeni gelişmeler nedeniyle yeniden düzenleyip veriyoruz.
--------------
YENİDEN

Onur BAYRAM- Suat SÖĞÜT/AFYONKARAHİSAR, () - AFYONKARAHİSAR'ın Emirdağ İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında, Antalya'nın Finike İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Büro Amir Vekili Tahir Kılıç yönetimindeki otomobil viyadükten uçtu. Kazada Tahir Kılıç ile kızı Sueda ve oğlu Emircan Kılıç, kuzeni Sefinaz Çakır yaşamlarını yitirdi, eşi Leyla, kızı Esma ve kuzeni Tahircan Çakır ise yaralandı.
Afyonkarahisar- Ankara karayolunun 66'ncı kilometresindeki kaza bugün saat 09.30 sıralarında meydana geldi. Antalya'dan ailesiyle birlikte Ankara'ya gitmek üzere bu sabah yola çıkan Tahir Kılıç, Emirdağ İlçesi çıkışına geldiğinde çalışma yapılan yolda kot farkı nedeniyle yönetimindeki 07 VR 253 plakalı otomobilin direksiyon kontrolünü yitirdi.
VİYADÜKTEN UÇTU
Tahir Kılıç'ın tüm çabasına karşın, içinde 7 kişinin bulunduğu otomobil, yaklaşık 4 metre yüksekliğindeki viyadükten uçtu. Hurdaya dönen otomobilde sürücü Trafik Şube Büro Amir Vekili 46 yaşındaki Tahir Kılıç, kızı 16 yaşındaki Sueda, oğlu 14 yaşındaki Emirhan Kılıç, kuzeni Sefinaz Çakır yaşamını yitirdi. Tahir Kılıç'ın eşi 39 yaşındaki Leyla, kızı 7 yaşındaki Esma ile kuzeni Tahircan Çakır ise ağır yaralandı.
Kaza yerine sevk edilen sağlık ve kurtarma ekipleri yaralıları Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ile Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde ulaştırırken, demir yığınına dönen otomobilden Tahir Kılıç, 2 çocuğu ve kuzeninin cansız bedenleri çıkarılarak morga kaldırıldı.
Tedavileri devam eden yaralılardan Leyla Kılıç'ın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

FOTOĞRAFLI