SAKARYA'nın Pamukova İlçe merkezi D-650 karayolunda inşaat malzemesi taşıyan TIR, LPG yüklü akaryakıt tankerine arkadan çarptı.  Kazada şans eseri ölen ve yaralanan olmadı.
Pamukova İlçesi Ankara Caddesi D-650 Karayolunda dün saat 18.00 sıralarında meydana gelen kazada, İstanbul yönünden Eskişehir yönüne giden 26 UZ 808 plakalı Ercan Duru yönetimindeki inşaat malzemeleri yüklü TIR, önünde giden Mustafa Tosun yönetimindeki 34 TE 3947 plakalı LPG taşıyan tankere arkadan çarptı.
Kazada sonrası her iki araçta maddi hasar meydana gelirken, Pamukova Belediyesi İtfaiye ekipleri ısınan ve yanma olasılığı olan LPG yüklü tankere soğutma çalışması yaptı.
LPG taşıyan tankere çarpan TIR şoförü Ercan Duru, Eskişehir yönünde ilerlerken Pamukova Kültür Merkezi önünde, asker kıyafetli birinin bir anda yola çıktığı ve karşıdan karşıya geçmeye çalıştığını belirterek, "Ben de bu şahsa çarpmamak için frene bastım. O anda kullandığım tankere arkadan büyük bir gürültü ile TIR çarptı" dedi.
Kaza nedeniyle D-650 Karayolu yaklaşık iki saat trafiğe kapanırken, trafik akışı Pamukova İlçe merkezine giren yan yoldan verildi.