TEM otoyolunun Kocaeli'nin Derince İlçesi geçişinde Çenedere Viyadüğü'nden uçan kağıt bobin yüklü TIR'ın sürücüsü, mucize eseri kazayı hafif yaralarla atlattı. 
Kaza bugün saat 14.00 sıralarında meydana geldi. İstanbul'dan İzmit yönüne gelen Atilla Yılmaz yönetimindeki 34 DN 4001 plakalı kağıt bobin yüklü TIR, TEM otoyolunun Derince İlçesi geçişindeki Çenedere Viyedüğü'nde yağmur deneniyle kayganlaşan yolda kontrelden çıkarak, bariyerleri parçalayıp yaklaşık 10 metre yükseklikten uçtu. TIR'ın üzerindeki kağıt bobinler çevreye saçılırken, sürücü de şoför mahallinde sıkıştı. Ancak kısa sürede olay yerine giden ekipler, vatandaşların da yardımıyla sürücüyü şoför mahallinden çıkardı. Hafif yaralı olduğunu belirlenen sürücü hastaneye kaldırıldı.
Olayı gören vatandaşlar, TIR'ın bir anda kontrolden çıktığını ve dorsesindeki bobinlerin ağırlığı nedeniyle de sürücünün direksiyonu toparlayamadığını belirtirken, "Eğer olay sırasında viyadüğün altındaki yoldan araç geçmiş olsaydı çok daha acı olay yaşanabilirdi. TIR ve dorsesindeki kağıt bobinleri araçların üzerine düşebilirdi" diye konuştu.