BURSA'da, telefonla aradıkları 32 yaşındaki Kadriye K.'ya kendilerini savcı olarak tanıtıp, hesaplarının terör örgütü tarafından kullanıldığını söyleyerek para ve ziynet eşyası isteyen 1'i kadın 4 kişi polis tarafından suçüstü yakalandı. Şüphelilerin Kadriye K.'nın olayı anlattığı arkadaşlarının polise ihbarda bulunması sonucu yakalandıkları öğrenildi.
Merkez Yıldırım İlçesi Anadolu Mahallesi'nde oturan bir çocuk annesi Kadriye K.'yı telefonla arayan kişiler, savcı olduklarını belirterek, bankada bulunan hesaplarının terör örgütü tarafından kullanıldığını söyledi. Daha sonra da üç saat boyunca açık tuttukları telefonda Kadriye K.'dan bankada bulunan paralarını ve ziynet eşyalarını bir araya getirmesini istediler. Okuldaki kızın alacağını söyleyen Kadriye K., telefonu bir süre kapattı. Daha sonra okul önünde oğlunu beklerken yaşadıklarını arkadaşlarına anlattı.
ARKADAŞLARI POLİSİ ARADI
Kadriye K., 40 bin lira değerindeki para ve ziynet eşyalarını poşet içersinde belirledikleri yere bırakmak için taksi ile ayrılınca arkadaşları plakasını aldıkları aracı polise bildirdi. Ekiplerin takibi sonucu Kadriye K.'nın bıraktığı poşeti alan 1 kişi ve sokak çıkışında otomobil ile bekleyen 3 kişi polis  tarafından yakalandı. Şüpheliler Erhan K. (27), Lazgin B. (45), Kenan K. (41) ve Gönül P. (40) sorgularının ardından çıkartıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.