KADIKÖY Kurbağlıdere'de içinde 4 kişinin bulunduğu tekneden başka bir tekneye geçmek isteyen bir kişi ayağının kayması sonucu dereye düştü. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, dereye düşen kişiyi uzun süre aradı. Arama çalışmaları sonuç vermeyince, çalışmalara sabah saatlerinde dalgıçlar tarafından yeniden başlanacağı belirtildi.







Olay dün akşam saat 22.00 sıralarında Kadıköy Kurbağlı derede meydana geldi. İddiaya göre içinde 4 kişinin bulunduğu tekneden başka bir tekneye geçmek isteyen 74 yaşındaki Mehmet Ulvi Avşar, ayağının kayması sonucu dereye düştü. Dereye düşen kardeşiyle aynı teknede bulunan Tufan Avşar ise kardeşinin dereye düştüğünü görünce kurtarmak için peşinden dereye atladı, ancak başarılı olamadı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri Mehtem Ulvi Avşar'ın dereye düştüğü yerde arama çalışmaları yaptı. Uzun süre süren arama çalışmaları sonuç vermeyince, çalışmalara sabah saatlerinde dalgıçlar tarafından yeniden başlanacağı belirtildi.







Dereye düşen Mehmet Ulvi Avşar'ın kardeşi Tufan Avşar " Ayağı kaydı ve dereye düştü. Bende kurtarmak için dereye atladım" dedi. Olay sırasında teknede bulunan bir kişi ise" Teknede beraberdik. Arkadaş tekneden başka bir tekneye geçerken ayağı kayarak dereye düştü" dedi.







Başka bir görgü tanığı ise şunlar söyledi. " Arkada mangal yakan bir grup vardı. İlerleyen saatlerde yan taraftan birkaç kişi geldi. Cama vurdular. İçeriden yarı çıplak vaziyette bir kişi çıktı. Orada uzun süre beklendi. Ondan sonra ambulans, itfaiye geldi buraya. Herhalde birisi denize düşmüş" dedi.







HK(CT) FOTOĞRAFLI)