DÜZCE, () - DÜZCE'de kepenklerini ve kapısını kırarak girdiği tekel bayisinden sigara ve alkollü içecekleri çalan H.T. suçüstü yakalanırken, gözcülük yapan iki kişi, polisi görünce kaçtı. Hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.
Olay, dün gece Düzce merkeze bağlı Beyköy yolu üzerinde meydana geldi. Yol kenarında bulunan tekel bayisinin kepengini ve kapısını kıran bir kişi işyerine girdi. Gürültüyü duyan çevredekiler polisi arayarak ihbarda bulundu. İşyerinin içerisindeki soyguncu raflardan sigara ve alkollü içecekleri poşete doldurmaya başladı. Soyguncu, bir süre sonra fark ettiği güvenlik kamerasını da paniğe kapılıp kırdı. Soygun ve şüphelinin kamerayı kırma anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. İşyerinden yaklaşık 10 bin TL değerinde içki ve sigarayı poşetlere dolduran soyguncu kaçamadan polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. İşyerinin dışında araçta bekleyen 2 kişi ise polisi görünce olay yerinden kaçtı.
Gözaltına alınan H.T.'nin farklı suçlardan çok sayıda sabıkasının olduğu belirlendi. H.T., İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Polis, kaçan iki kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

FOTOĞRAFLI