BURSA’nın Mustafakemalpaşa İlçesi’nde, iş yaptığı inşaat şirketinin parasını ödemediğini iddia eden taşeron firma sahibi 40 yaşındaki Yunus Kılıç, üzerine benzin döküp kendini yakmak istedi. Şirkete ait kamyonun sürücü kabininde eylem yapan Kılıç, araç içinde baygınlık geçirince polis ve sağlık görevlileri tarafından hastaneye kaldırıldı.
İstanbul Beylikdüzü’nde bir inşaat firmasına hafriyat işi yapan taşeron firmanın sahibi Yunus Kılıç, 120 bin TL’lik alacağını tahsil edemediğini iddia ederek, Mustafakemalpaşa Adliye binası inşaatını yapan aynı şirketin şantiyesine geldi. Elinde tahsil edemediği çeki gösteren Yunus Kılıç, firmadan bir yetkili gelip parasını ödemediği takdirde kendini yakacağını söyledi. Üzerine benzin dökerek bir hafriyat kamyonunun sürücü kabinine giren ve elinde çakmakla bekleyen Kılıç, "Ben bu iş yüzünden tefecilerin eline düştüm. Bana verdikleri çek karşılıksız çıktı ama onlar devletin verdiği destek primlerini almaya devam ediyorlar. Benim paramı bugün ödemeye gelmezlerse şakam yok kendimi yakacağım" dedi.
BENZİN KOKUSUNDAN BAYILDI
Olay yerinde itfaiye ekipleri, 112 acil servis ekipleri ve çok sayıda emniyet görevlisi sevk edildi. Bir süre sonra kabine yayılan benzin kokusundan etkilenen Yunus Kılıç baygınlık geçirince polis ve sağlık görevlileri tarafından hastaneye kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.