Nilüfer KANDIRMIŞ/BODRUM (Muğla), () - MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde hediyelik eşya mağazası işletmecisi 43 yaşındaki S.K., daha önce yanında çalışan 31 yaşındaki İnan Güler'e tabancayla kurşun yağdırdı. Güler kol ve bacaklarından yaralanırken, S.T. gözaltına alındı.
Çarşı Mahallesi, Cevat Şakir Caddesi'nde hediyelik eşya mağazası işleten S.K., bugün saat 11.30 sıralarında işyerinin yakınında, daha önce yanında çalışan İnan Güler ile karşılaştı. İki hafta önce işten çıkartılan Güler ile S.K. arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında belindeki 7.65 milimetre çapındaki ruhsatsız tabancasını çıkartan S.K., çevredeki turistlerin korku dolu bakışları arasında peşpeşe 8 el ateşledi. Kurşunlardan 4'ü kol ve bacaklarına isabet eden Güler, kanlar içinde yere yığıldı. Ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Güler, tedaviye alındı. Güler'in hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.
Polis, S.K.'yi olay yerinde suç aleti tabancayla yakalayıp, gözaltına aldı. Güler'in hastanede ifadesine başvuran polislere, işten çıkartılınca kalan alacağını almak isteği için çıkan tartışmada yaralandığını söylediği öğrenildi. S.K.'nin ise polisteki ifadesinde Güler'i işyerinde huzursuzluk yaratmaya başladığı için işten çıkardığını iddia edip, "Bunu hazmedemeyip, geri almam için beni tehdit etmeye başladı. Bugün de küfredip, tekme tokat saldırınca kendimi korumak için yere ateş ettim, amacım öldürmek veya yaralamak değildi" dediği belirtildi. S.K.'nın işlemlerini ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

NK(AÖ/SS) (FOTOĞRAFLI)