Ümit TÜRK/İSTANBUL, ()  EVLİ çift ve yanlarındaki kadın arkadaşlarının peşlerine takılan kişi, Taksim'de korku dolu dakikalar yaşanmasına neden oldu.

Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı'nda saat 09.00 sıralarında Burak ve Bahar B. çifti barda tanıştıkları Sevil Y. ile birlikte eve gitmek üzere Taksim'deki otobüs duraklarına doğru yola çıktı. Bu sırada iddiaya göre Aydın A. (21) ve ismi belirlenemeyen bir kişi, Sevil Y.'nin yanına yaklaşarak laf attı. Bu durum üzerine Burak B., laf atan kişilerle kavgaya tutuştu.
Astım krizi tutan Sevil Y., fenalaşınca Aydın A. ve yanındaki kişi hızla uzaklaştı. Çift, Sevil Y.'yi alıp Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Aydın A., hastaneye giden üç kişiyi takip ederek bir kez daha karşılarına çıktı. Burada Burak B. ile bir kez daha kavga eden Aydın A., hastane polisinin gelmesiyle tekrar uzaklaştı. Hastaneden ayrılan çift ve Sevil Y., tekrar Taksim'deki otobüs duraklarına gitti.

PEŞLERİNİ BIRAKMADI
Aydın A., burada yine Burak ve Bahar B. çifti ile Sevil Y.'nin karşılarına çıktı. Aydın A., bu kez iddiaya göre 500 tl  istedi. Aydın A. ile Burak B. yeniden kavgaya tutuştu. Aydın A., çevredeki bir esnaftan aldığı spatulayla Burak B.'yi başından yaraladı, boynundaki çantasını askısından kopararak aldı.

GASP DEHŞETİNE DAYANAMAYIP BAYILDILAR
Olay anında fenalaşan 2 kadın ise bayıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine yerine ulaşan Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, saldırganı kaçmaya çalışırken yakaladı. Polis ekipleri, baygın kadınların bulunduğu yere güvenlik şeridi çekerek olay yerine ambulans çağırdı. Bir süre sonra olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yerde baygın yatan kadınlara müdahale etti. Bir süre sonra kendilerine gelen kadınlar, ambulansa taşındı. Kadınlardan biri hastaneye sevk edilirken diğer kadın ise durumunun iyi olduğunu söyleyerek ifade vermek için polis merkezine gitti. Yakalanan saldırganda polis merkezine götürüldü. Saldırgan habercilerin 'neden gözaltındasınız' sorusuna, 'cinayet işledim' yanıtını verdi. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

(FOTOĞRAF)

 

BİLGİ İÇİN:

---------------
Burak ve Bahar B. ( Burak ve Bahar Böke)
Sevil Y. (Sevil Yıldız)
Aydın A. (Aydın Aydoğan)