BURSA’nın İnegöl İlçesi’nde, otomobille çarpışan hafif ticari araç takla atarak ters döndü. İki araçta bulunan, aralarında hamile bir kadının da olduğu 6 kişi, kazayı burunları bile kanamadan atlattı.
Kaza, saat 14.00 sıralarında Ertuğrulgazi Caddesi’nde meydana geldi. Avarlar kavşağından gelerek Ertuğrulgazi Caddesi’nde giden 56 yaşındaki Emin Ö. yönetimindeki 16 KKF 23 plakalı hafif ticari araç, kavşakta bekleyen 24 yaşındaki Berati Ç. yönetimindeki 16 F 0956 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan hafiif ticari araç takla atarak refüj de ters durdu. Araç sürücü ile yanındaki eşi Rahmiye Ö. ve kızı 13 yaşındaki İlayda Ö., kendi imkanları ile çıktır. Otomobilde bulunan sürücü ile araçtaki 5 aylık hamile eşi Filiz Ç. ve Satu Ç. de kazayı yara almadan atlattı.
Kaza sonrası olay yerine ambulans, emniyet ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada burnu bile kanamayan 6 kişi, her ihtimale karşın olay yerine gelen 112 acil servis ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi.
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.