MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde bir otomobil ile motosikletin çarpışması sonrasında, iki araç sürücüsünün yakınları arasında kavga çıktı. Kaza ve kavgada toplam 4 kişi yaralanırken polis, kavga edenleri ayırmak için biber gazı ve gaz bombası kullandı.
Nusaybin'in Yeni Turan Sakarya Caddesi'nde Resul Demir yönetimindeki motosiklet ile Deniz Doğan'ın kullandığı otomobilin çarpışmasıyla meydana gelen kazada, Demir'in ayağı kırıldı. Kaza, Demir'in evinin bulunduğu mahallede meydana geldiği için haberi duyan yakınları, otomobil sürücüsü Deniz Doğan'a saldırdı. Vücuduna aldığı darbelerle yaralanan Doğan, yoldan geçen araç sürücüleri tarafından Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Doğan, hastaneye gelen akrabalarına yaşadıklarını anlatarak, dövüldüğünü söyledi. Bunun üzerine Deniz Doğan'ın yakınları ile Resul Demir'in yakınları arasında hastane girişinde arbede çıktı. Hastanede görevli özel güvenlik görevlileri ile hastane polisi, kavga edenleri biber gazı kullanarak ayırabildi. Kavgada, 2 kişi yaralandı.
Kazada ayağı kırılan Resul Demir, ambulansla Mardin Devlet Hastanesi'ne sevkedilirken, Demir ailesi fertleri eve giderken, Alman Köprüsü mevkiinde önlerini kesen Doğan Ailesi mensupları ile ikinci kez kavga etti. Kavga haberi üzerine bölgeye gelen polis bu kez, gaz bombası kullanmak zorunda kaldı. Atılan gaz bombalarından etkilenen bazı kadınlar fenalık geçirdi. Fenalık geçiren kadınlar ise polis araçlarıyla hastaneye kaldırıldı.

FOTOĞRAFLI