ÜLKESİNDEKİ iç karışıklıklardan kaçarak Gaziantep'e gelen Suriyeli 35 yaşındaki Ahmed Melli'nin cesedi, ağzı bantlı ve battaniyeye sarılı şekilde çalıştığı işyerinde bulundu. 
Olay, sabah saatlerinde Kocaoğlan Mahallesi Yolağzı Sokak'ta meydana geldi. Hurdacılık yaparak geçimini sağlayan Ahmed Melli, sabah mesaiye gelenler tarafından işyerinde ağzı bantlı ve battaniyeye sarılı şekilde bulundu. Suriyeli işçinin cesedini bulan çalışanlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptığı incelemede yüz bölgesi kanlı olan Melli'nin öldüğünü belirledi. Polisler ise ağzı bantlı ve battaniyeye iple sıkıca sarılı Melli'nin cesedi ile işyerinde inceleme yaptı. Gerekli delillerin toplanmasının ardından Melli'nin cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
Suriyeli işçinin cesedini bularak polise bildiren işçilerden Adem Delibaş, "Ahmed Melli, iki aydan beri burada hurdacılık yapıyordu. Kimseye zararı olmayan, dürüst birisiydi" dedi.
Polisler, cinayeti işleyen şüpheli veya şüphelilerinin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.