Akif ARICI/ANTALYA, () - ANTALYA'da hırsızlıkla ilgili Mobese ve güvenlik kameraları görüntülerini inceleyen polis, şüphelinin, 1.5 ay önce bıçaklama olayına karışan ağabeyini ziyaret için emniyet müdürlüğüne gelen 20 yaşındaki Umut Uslu olduğunu belirledi. Gözaltına alınan Uslu tutuklandı. 
Muratpaşa İlçesi'nde yaşanan evden hırsızlık olaylarını araştıran polis, 3 günde 6 eve kapı kilit göbekleri kırılarak girildiğini belirledi. Olayın gerçekleştiği binaların çevresindeki işyerlerinin güvenlik kameralarını ve Mobese kayıtlarını inceleyen ekipler, şüpheli 3 kişi olduğunu tespit etti.
HIRSIZLIK BÜROSU ŞÜPHELİYİ HATIRLADI
Kamera kayıtlarını onlarca kez izleyen Asayiş Şube Müdürlüğü, Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerden birinin, 1.5 ay önce hırsızlık yaptığı sırada yakalanmamak için polisi bıçaklayanlardan B.U.'yu ziyarete gelen kardeşi Umut Uslu olduğunu fark etti. Ağabeyini emniyetteki gözaltı sırasında ziyaret eden Umut Uslu'nun, çeşitli suçlardan kaydının olduğu anlaşıldı.
Polis, önceki gün hırsızlık şüphelileri Umut Uslu, B.B. (17) ve M.T 'yi (15) saklandıkları yerde gözaltına aldı. M.T. ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Girdikleri evlerden kol saati, dizüstü bilgisayar ve cep telefonu çaldığı öne sürülen Umut Uslu ile B.B. ise tutuklandı.

AA(SU/AK) (FOTOĞRAFLI)