BAHÇELİEVLER’de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bir kişi gözaltına alındı. 75 suçtan kaydı bulunan zanlının adresinde yapılan aramada, kuş kümesindeki yumurtaların arasına gizlenmiş 48 paket bonzai, çok sayıda oto teybi ve aksesuarı ile 10 bin lira para ele geçirildi. Şüphelinin, “Uyuşturucu satmam. Uyuşturucu madde satana da kesinlikle karşıyım” şeklindeki ifadesi ise dikkat çekti. Bahçelievler Asayiş Büro Amirliği ekipleri uyuşturucu satışı yaptığından şüphelendiği Ferhat Ş.’yi takibe aldı. Ekipler, hırsızlık olaylarına da karıştığı saptanan Ferhat Ş.’nin Soğanlı Mahallesi Cami Sokak'ta bulunan evine, dün saat 20.00 sıralarında operasyon düzenledi. Şüphelinin adresinde yapılan aramalarda, kuş kümesindeki yumurtaların arasına gizlenmiş piyasa değeri yaklaşık 2 bin 500 lira olan satışa hazır halde 48 paket Bonzai isimli uyuşturucu madde, 8 adet çalıntı oto teybi, 4 adet lüks kol saati, 2 güç kaynağı, 2 adet müzik ve klima ön paneli, 8 hoparlör ile uyuşturucu satışı ve çalıntı mal satışından elde edilen 10 bin TL para ele geçirildi. 75 SUÇ KAYDI VAR



Sorgulanmak üzere Bahçelievler Asayiş Büro Amirliği'ne getirilen şüphelinin hırsızlık, uyuşturucu madde bulundurmak ve satmaktan 75 suç kaydının bulunduğu öğrenildi. "UYUŞTURUCU SATANA KESİNLİKLE KARŞIYIM"



Zanlının polisteki ilk ifadesinde, “Uyuşturucu satmam. Uyuşturucu madde satana da kesinlikle karşıyım” demesi ise dikkat çekti. Ferhat Ş.’nin sorgusunun tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.