Cafer ELMAS/BİLECİK, ()- BİLECİK'de sözlendiği kızdan ayrıldığı belirtilen 29 yaşındaki Sezer Öztürk'ün cesedi su kuyusu içersinde bulundu. Öztürk'ün intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Bilecik Huzurevi'nde çalışan Sezer Öztürk, iddiaya göre 10 gün önce sözlendiği sevdiği kızdan, çıkan bir anlaşmazlık nedeniyle ayrıldı. Bu ayrılıktan etkilendiği belirtilen Öztürk, dün gece iş dönüşü eve gelmeyince aramaya başlayan yakınları, 11 AP 274 plakalı otomobilini merkeze bağlı Erkoca Köyü'ne yaklaşık 2 kilometre mesafede yol kenarında boş olarak buldu. Yapılan aramalar sonucunda yakınları Sezer Öztürk'ü üzeri açık olan su kuyusu içerisinde hareketsiz halde görüp durumu jandarma yetkililerine bildirdi. 

İhbar üzerine olay yerine İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), itfaiye, 112 sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen AFAD ekipleri iple kuyuya indi. Ekiplerin yaptığı kontroldü Öztürk'ü ölmüş olduğu belirlendi.

Sezer Öztürk'ün cesedi sedyeye konulup kuyudan iple yukarı çekilerek çıkarıldı. Öztürk'ün cesedi otopsi için Bilecik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Öztürk'ün sözlüsünden ayrılmasına üzüldüğünü bu nedenle canına kıydığını öne sürüldü. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. 

CE(EK/SSA) (FOTOĞRAFLI)