Yılbaşı gecesi Ortaköy'deki eğlence mekanı Reina'da 39 kişiyi katleden terörist Abdulkadir Masharipov, Esenyurt'ta yakalandı.
KIRGIZ ARKADAŞININ EVİNDE OĞLUYLA YAKALANDI
Esenyurt'ta saldırganın bulunduğu bir siteye operasyon düzenleyen emniyet güçleri, teröristi Kırgız arkadaşının evinde 4 yaşındaki oğluyla birlikte yakaladı.
GÖTÜRÜLDÜĞÜ HASTANEDE YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI
Terörist sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü. Hastanede geniş güvenlik önlemi alındı. Terörist Masharipov'un sağlık kontrolünden sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüleceği öğrenildi.

OĞLU İLE KAÇMIŞTI
Terörist Abdulkadir Masharipov'un eşi Maltepe'de bir eve düzenlenen operasyonla geçtiğimiz hafta yakalanmıştı. Masharipov'un ise saldırıdan sonra yanına 4 yaşındaki oğlunu alarak kaçtığı tespit edilmişti.
İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, saldırıyla ilişkili oldukları iddiasıyla 35 kişiyi gözaltına almıştı.

YILBAŞI GECESİ 39 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ
Yılbaşı gecesi İstanbul Beşiktaş'ta bulunan gece kulübü Reina'ya saldırı düzenleyen Abdulkadir Masharipov, 39 kişinin ölümüne 70'ten fazla kişinin yaralanmasına neden olmuştu. Saldırının ardından terör örgütü IŞİD, terör saldırısını üstlendiğini duyurmuştu.