GAZİANTEP'te, Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimlerinde aday olan Mesut Koska, kongre salonunda çıkan arbede sırasında tekme tokat dövüldü.
Oda Başkanı Ünal Akdoğan'ın yanı sıra Mesut Koska'nın aday olduğu 1550 üyesi bulunan Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimleri 'Şato Restorant'ta yapıldı. Divan başkanlığını Gaziantep Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Ömer Küsbeoğlu'nun yaptığı kongreye çok sayıda üye katıldı. Kongrede başkan adaylarının listelerinin divana sunulması istenirken gerginlik görüldü. Başkan adayı Mesut Koska, oy pusulalarının rakibinin taraftarlarınca çalındığını öne sürerek, listesini divana veremeyeceğini ve güvenlik kameralarındaki görüntülerin incelenmesini istediğini söyledi. Bu iddia üzerine başlayan tartışma kısa sürede arbedeye dönüştü. Arbede sırasında başkan adayı Koska, tekme- tokat dövüldü.
Aldığı darbelerle yere yığılan Koska'ya tekme atmaya devam eden kişiler bu sırada görüntü almaya çalışan kameramanlara da engel oldu. Arkadaşlarının yardımı ile  salondan çıkarılan ve yüzü kanlar içerisinde olan Koska, 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste yapılan tedavisinin ardından taburcu edilen Koska, şöyle dedi:
"Seçim pusulalarımız çalındı. Divana dilekçe vererek salonun güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesini istedim. Fakat birkaç kişi koluma girerek beni dışarı çıkardı ve tekme- tokat saldırarak hastanelik etti. Bana saldıranlardan davacıyım. Seçimlerin tekrarlanması için başvuracağım." 
Kongre üyeleri divana sunulan mevcut başkan Ünal Akdoğan'ın tek listesiyi oylamaya başladı.