Mustafa ÖZDABAK/İSTANBUL,() ŞİŞLİ’ de bir ihbarı değerlendiren polis, bir büfeye düzenlediği baskında, buzdolabında bir miktar esrar ve bonzai ile satışından elde edildiği değerlendirilen 6 bin 500 TL ele geçirdi.
Şişli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Kuştepe’de narkotik madde satışı yapıldığı ihbarı üzerine bir büfeye baskın düzenledi. Büfede yapılan aramada buzdolabına saklanmış halde bir miktar esrar ve bonzai ile uyuşturucuyu paketlemek için kullanılan bin 500 adet naylon poşet ele geçirdi. Ayrıca buzdolabında bir adet ruhsatsız tabanca ve bu silaha ait şarjör, 9 adet mermi ile 6 bin 500 TL bulundu. Gözaltına alınan A.E., uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak ve ruhsatsız silah bulundurmak suçlamasıyla Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi.

ŞİŞLİ’DE KUMAR BASKINI

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kumar oynatıldığı ihbarları üzerine Merkez Mahallesi Nakiye Elgün Sokak’ta bir işyerine de baskın düzenledi. Kapıda telsizle bekleyen erketenin içeriye haber vermesi üzerine, şahıslara suçüstü yapılamadı. Kapı önünde bekleyen şahsın içeriye haber verdiğini farkeden polis ekipleri, bu sefer operasyonu yapmadan önce kapıdaki şahsı etkisiz hale getirdi. İçeri giren polisler çok sayıda kumar aleti, tombala makineleri, 10 LCD televizyon ve iki adet telsize el koydu. Yapılan operasyonda 80 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.

Şişli’de Emniyet Müdürlüğü’nün son üç ayda yaptığı 6 ayrı kumar baskınında 300’den fazla kişi hakkında yasal işlem yapıldığı belirtildi.

(FOTOĞRAF)