DÜZCE'de, yola fırlayan sincaba çarpmamak için direksiyonu kıran sürücünün kontrolünden çıkan hafif ticari araç, elektrik direğine çarptı. Sürücü yaralanırken, aracın çarptığı sincap telef oldu.
Kaza bugün öğle saatlerinde, Düzce ile Akçakoca arasındaki yolun Şehit Kemal Işıldak Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Akçakoca yönüne giden Emre Sarıgüzel yönetimindeki 81 AL 502 plakalı hafif ticari aracın önüne yolun kenarındaki ağaçların içerisinden bir sincap fırladı. Sarıgüzel, sincaba çarpmamak için direksiyonu kırdı. Sincap aracın altında kalarak telef olurken, araç ise kontrolden çıkarak yolun kenarında bulunan elektrik direğine çarptı. Beton elektrik direği yan yatarken, Emre Sarıgüzel hafif yaralandı. Emre Sarıgüzel, 112 Acil ekibinin ilk müdahalesinin ardından Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Elektrik dağıtım firması hasar gören direği kaldırmak için çalışma yaparken, mahalleye elektrik verilmedi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI