Silahlı Saldırıda Yaralanan Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Yaşamını Yitirdi
Şişli Belediyesi'nde silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Candaş tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
ZANLININ SABIKA KAYDI BULUNMUYOR
Polis düzenlediği operasyonda saldırganların ikisini de yakalayarak gözaltına aldı. Saldırganların adli suç kaydının bulunmadığı belirtildi. İkinci saldırı girişiminin ise Hayri İnönü için planlandığı ve saldırıya hazırlanırken yakalandıkları öne sürüldü.
SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI
İstanbul Gayrettepe'deki Şişli Belediyesi'nde silahlı saldırıda bulunanlardan birinin 1980 doğumlu Şenol Şahin olduğu öğrenildi. Şenol, polis ekipleri tarafından yakalandı.
SİNİR KRİZİ GEÇİREN ÇALIŞANLAR HASTANEYE KALDIRILDI
Saldırganların silahından çıkan kurşunla Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş ağır yaralandı. Candaş, hastaneye kaldırıldı. Bunun yanında sinir krizi geçiren ve kaçışma sırasında yaralanan belediye çalışanları da hastaneye sevk edildi. Saldırganların mütaahhit olduğu yönünde iddialar var.
ŞİŞLİ BELEDİYESİ'NDEN AÇIKLAMA
Şişli Belediyesi'nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada;
"Şişli Belediyesi İmar ve Şehircilikten Sorumlu Başkan Yardımcımız Cemil Candaş, belediye binasında 15.30 sularında silahlı bir saldırıya uğramıştır. Emniyet güçleri saldırganı gözaltına almıştır.
"SALDIRIYI KINIYORUZ"
Kendisi daha önce iki kez silah ile tehdit edilmiş ve konu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur.
Cemil Candaş hastanede tedavi altındadır. Tüm personelimiz tarafından çok sevilen ve dürüstlüğü ile tüm kamu personeline örnek olan Cemil Candaş'a yapılan menfur saldırıyı lanetliyoruz."