Pendik’te, eski erkek arkadaşı Bayram Yılmaz'ı (36) silahla ateş ederek öldürdüğü ileri sürülen Selda Ş. (31) gözaltına alındı. Susma hakkını kullanarak ifade vermediği öğrenilen Selda Ş., polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelinin, 10 yıl önceki erkek arkadaşı olan ve kendisinden ayrıldıktan sonra başkasıyla evlenen Bayram Yılmaz’ı daha önce de bıçaklayarak yaraladığı öğrenildi.
Olay, Pendik Kavakpınar Mahallesi Yılmazlar Erkek Kuaförü içerisinde dün saat 20:30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, kuaför dükkanına gelen Selda Ş., silahını çekerek iş yeri sahibi Bayram Yılmaz ve ağabeyi H.Y.’yi (49) silahla yaraladı. Bayram Yılmaz olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan ağabeyi H.Y. ise kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Selda Ş. olay yerine intikal eden polis ekiplerince silahıyla birlikte gözaltına alındı.
Cinayetle ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği dedektifleri, Selda Ş. ile öldürdüğü Bayram Yılmaz arasında 10 yıl öncesine dayalı ilişki olduğu bilgisine ulaştı. Yılmaz’ın bir başka kadınla evlendikten sonra Selda Ş. tarafından zaman zaman rahatsız edildiği ileri sürüldü. Bir dönem psikolojik tedavi gördüğü de iddia edilen Selda Ş.’nin Yılmaz’ı bıçakla yaralandığı öğrenildi.
Emniyette susma hakkını kullanarak ifade vermeyen Selda Ş., buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.