BURSA'nın İnegöl ilçesinde polisin 'dur' ihtarı üzerine kaçan ve içinde 4 kişinin bulunduğu otomobil, kovalamaca sırasında bir otomobile çarparak durabildi. 4 kişinin yaralandığı kaza sonrası bir gencin daha önce silahla ayağından vurulduğu ve arkadaşları tarafından hastaneye götürdüğü belirtildi. 

Olay, bu sabaha karşı saat 03.00 sıralarında Avarlar Kavşağı’nda meydana geldi. İddiaya göre, Mesudiye Mahallesi’nde bulunan Hayvan Pazarı Mevkii de kimliği belirlenemeyen bir kişinin açtığı ateş sonucu 27 yaşındaki Haşim İ., sol bacağından vurularak yaralandı. 23 yaşındaki Sinan P., beraberinde 2 arkadaşı ile birlikte yaralı Haşim İ.'yi otomobille hastaneye götürmek üzere olay yerinden uzaklaştı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri güzergâh üzerinde önlem aldı. Polisin 'dur' uyarısında bulunduğu Sinan P. yönetimindeki otomobil hızla kaçmaya başladı. Kovalamaca sırasında Sinan P.'nin kullandığı araç, Avarlar Kavşağı’nda 36 yaşındaki Özcan Başer idaresindeki 16 YA 749 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada sürücü Sinan P. ve silahla yaralanan Haşim İ.’nin yanı sıra araçta bulunan 20 yaşındaki Okan E. ve 26 yaşındaki Osman D. vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, polis ekiplerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen  sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi'na kaldırıldı.  

Olay yerinde yapılan incelemede silahla yaralanan gencin bulunduğu otomobilde çok sayıda bira şişesi bulundu.  Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

FOTOĞRAFLI