ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde iki kardeş ve çocuklarının arazi kavgasında baba ve oğlu bıçaklanarak yaralandı. Sığınmak istediği bakkala işyeri sahibi tarafından girişi izin verilmeyen Hasan Ceyhan'ın, bu sırada peşinden gelen kuzeni tarafından bıçaklanması güvenlik kamerasına yansıdı.
Arazi anlaşmazlığı nedeniyle aralarında husumet bulunan 62 yaşındaki Mustafa ve kardeşi 48 yaşındaki Sinan Ceyhan, dün akşam Kepez Mahallesi Akay Sokak'ta karşılaşınca tartıştı. Büyüyen tartışma kavgaya döndü. Mustafa Ceyhan'ın oğulları 29 yaşındaki Hasan ve 27 yaşındaki Engin ile Sinan Ceyhan'ın oğlu 22 yaşındaki Yetkin Ceyhan da kavgaya karıştı. 
İŞYERİ SAHİBİ TUTTU, BIÇAKLANDI
Sinan ve oğlu Yetkin Ceyhan'ın bıçak çekmesi üzerine kaçan Hasan Ceyhan, mahalledeki bir bakkala sığınmak istedi. Bakkalın güvenlik kamerasına yansıyan olayda işyeri sahibi içeriye girmek isteyen Hasan Ceyhan'ı tutarak engelledi. Bu sırada peşinden gelen kuzeni Yetkin Ceyhan, Hasan Ceyhan'ı yakalayıp göğsünden bıçakladı. İşyeri sahibi bu kez kuzenleri ayırmaya çalıştı. Yere düşüp boğuşmaya devam eden kuzenleri daha sonra çevredekiler ayırdı.
BABA DA BIÇAKLANDI
Kavganın kameraya yansımayan bölümünde de Mustafa Ceyhan bıçakla karnından, diğer oğlu Engin Ceyhan ise yumruk darbeleriyle yaralandı. Yaralanan baba ve iki oğlu kendi araçlarıyla Ereğli Devlet Hastanesi'ne gitti. Baba ve çocukları tedaviye alındı. Olayın ardından kaçan Sinan ve oğlu ise polis tarafından kısa sürede yakalandı.
'BIÇAĞI GÖRMEMİŞTİM'
Gürültü üzerine dışarıya çıktığını söyleyen işyeri sahibi 50 yaşındaki Yaşar Y., "Bir kişi koşarak geliyordu. Peşinde 2 kişi vardı. Tam kapıdan içeriye girerken ben dışarıya ittim onları. Elindeki bıçağı görmemiştim. Dışarıda kamyonun altında da kavga ettiler. Biz ayırdık onları. Sonra 3 kişi araçlarına binip hastaneye gitti" dedi. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.