VAN'da polis takibinden kaçarken kovalamaca sırasında takla atan otomobilin sürücüsü yaralanırken, araçta çok miktarda kaçak sigara ele geçirildi. Kazanın ardından bir başka otomobille olay yerine gelen ve polisle kavga eden 4 kişi ile hafif yaralı olan diğer sürücü gözaltına alındı. 

Olay bugün saat 18.00 sıralarında Kurubaş mevkiinde meydana geldi. Van-Hakkari karayolunda kaçak sigara yüklü olduğu ihbarı üzerine KOM ekipleri, bir otomobili takibe aldı. Takip edildiğini anlayan A.K., yönetimindeki 38 BR 580 plakalı otomobil, Van yönüne doğru kaçmaya başladı. Bir süre polisle kovalamaca yaşayan araç Kurubaş mevkiinde takla attı. Takla atan otomobilin sürücüsü A.K., hafif şekilde yaralanırken, araçta çok miktarda kaçak sigara ele bulundu. kısa süre sonra olay yerine gelen otomobilden inen ve kaza yapan araçtaki sürücünün yakınları olduğu öne sürülen 4 kişi ile polis arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine olay yerine gelen takviye ekipler hafif yaralı A.K. ile diğer araçla gelen 4 kişiyi gözaltına aldı. 

FOTOĞRAFLI